Waarom Social Kick?

Jouw bedrijf een Social Kick geven? Maak je klaar voor een sterke online aanwezigheid dankzij een uitgekiemd marketing- en communicatieplan. Zet je bedrijf op de kaart door middel van een moderne website. Haal jouw eigen marketingafdeling in huis en ontdek zelf welke positieve invloed Social Kick op jouw bedrijf kan hebben.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Digitale marketing

De dag van vandaag is het belangrijk om ook online aanwezig te zijn. Maar misschien vindt u hiervoor wel niet de tijd of heeft u niet de juiste kennis? Wij kunnen u hierin bijstaan door een marketingstrategie uit te werken en deze ook voor u toe te passen. Zo bespaart u enorm veel tijd die u dan weer in uw core business kan investeren. Uw online aanwezigheid wordt steeds meer uw visitekaartje. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanmaken en beheren van uw social mediakanalen. Natuurlijk is een website ook enorm belangrijk. Hierin zijn wij graag uw partner.

Web development

Heeft u nood aan een nieuwe website of denkt u dat een app een meerwaarde zou kunnen bieden voor uw onderneming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen zowel websites als apps volledig op uw maat en naar uw wensen.

Grafisch design

Wij bieden ook grafisch design aan. Dit is een aanvulling op uw digitale marketing. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat alle online communicatie in dezelfde stijl is als uw huisstijl.

Ons Team

Seppe

Founder & Digital Marketeer

Daniël

Lead Developer

Karo

Management Assistant

Karen

Developer